Veelgestelde vragen

Medicijnen, diabetes, handicap
Ook als je medicijnen nodig hebt of bijvoorbeeld diabetes hebt kun je gewoon met ons mee op kamp. Geef dit wel duidelijk van te voren aan op het inschrijfformulier, dan kunnen de EHBO’ers op kamp er rekening mee houden. We hebben op het kamp een eigen keuken waarin we rekening kunnen houden met diëten en allergieën.

Heimwee
Het is best spannend om een hele week van huis weg te zijn. Als je heimwee hebt kun je hier altijd over praten met je tentleiding. Maar het beste werkt toch wel om leuke dingen te doen, en dat is precies waar we goed in zijn op kamp! Het helpt ook om naar de activiteiten te komen vóór het kamp, dan ken je de leiding en andere kinderen al voordat je de bus in stapt.

Bedplassen
Het is heel erg balen als je nog regelmatig in je bed plast. Gelukkig is dat op kamp geen heel groot probleem. We kunnen een tent dicht bij de toiletten regelen en ‘s nachts komt iemand van de leiding je even wekken om te plassen. Mocht het toch fout gaan is er een droge slaapzak en wassen we de natte spullen voor je.

Met wie lig ik in de tent?
We hebben 3 en 5 persoonstenten waarin je met alleen jongens of alleen meisjes slaapt. De tentindeling wordt gemaakt op basis van leeftijd en natuurlijk komen vriendjes of vriendinnen gezellig bij elkaar te liggen. Geef op het inschrijfformulier aan bij wie je graag in de tent wil. De leiding ligt apart van de kinderen in vier verschillende tenten, 2 voor de herenleiding en 2 voor de dames.

Waar vertrekt de bus?
De bus vertrekt vanaf een parkeerplaats in Zoetermeer. Na een week komen we daar ook weer met zijn allen terug. Ongeveer 3 weken voor het kamp begint krijg je alle informatie over de vertrektijd en plaats.