Inschrijven

Het kamp vindt in 2019 plaats van 20 t/m 27 juli. De inschrijving is open voor iedereen tussen de 6 en 14 jaar. Let op! Het kamp zit bijna vol, na ontvangst krijgt u bericht of er nog plaats is.

De kampprijs voor 2019 is vastgesteld op 120,- euro. Het volledige programma, het eten en de busreis zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn verder geen bijkomende kosten aan het kamp.

Wij streven er naar het kamp toegankelijk te maken voor ieder kind. Indien de hoogte van de kampprijs een obstakel is om kind(eren) op te geven voor het zomerkamp willen we graag op zoek gaan naar een oplossing. Zo is het mogelijk om de kampprijs te voldoen in termijnen. Daarnaast zijn wij deelnemer aan de ZoetermeerPas, houders van de ZoetermeerPas kunnen met voordeelcheque nr. 3, 4 of de jongerencheque korting krijgen op de kampprijs. Neem bij de inschrijving contact met ons op om een betaalregeling af te spreken.

Gegevens deelnemer

Voornaam

Achternaam

JongenMeisje
Geboortedatum (dd/mm/jjjj)

Zwemdiploma ABC
T-shirt maat

Wil je gebruikmaken van korting met de ZoetermeerPas?
JaNee

Gegevens ouders/verzorgers


Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer - bereikbaar tijdens het kamp

E-mail

Medische gegevens

Zorgverzekering

Polisnummer

Huisarts

Woonplaats huisarts

Telefoonnummer huisarts

Medische gegevens

Overige opmerkingen

Opmerkingen

YMCA Zoetermeer heeft in mei 2018 een privacy statement vastgesteld. In dit statement legt YMCA Zoetermeer vast dat er zorgvuldig wordt omgegaan met verkregen persoonsgegevens.