Inschrijven

Het kamp vindt in 2018 plaats van 14 t/m 21 juli. De inschrijving is open voor iedereen tussen de 6 en 14 jaar. Na ontvangst van de gegevens krijgt u bevestiging van de inschrijving en instructies over de betaling. Let op! Het zomerkamp zit bijna VOL. Ontvangst van de gegevens betekent op dit moment geen gegarandeerde plek op het kamp.

De kampprijs voor 2018 is vastgesteld op 120,- euro. Het volledige programma, het eten en de busreis zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn verder geen bijkomende kosten aan het kamp.

Wij streven er naar het kamp toegankelijk te maken voor ieder kind. Indien de hoogte van de kampprijs een obstakel is om kind(eren) op te geven voor het zomerkamp willen we graag op zoek gaan naar een oplossing. Zo is het mogelijk om de kampprijs te voldoen in termijnen. Daarnaast zijn wij deelnemer aan de ZoetermeerPas, houders van de ZoetermeerPas kunnen met voordeelcheque nr. 3, 4 of de jongerencheque korting krijgen op de kampprijs. Neem bij de inschrijving contact met ons op om een betaalregeling af te spreken.

Gegevens deelnemer

Voornaam

Achternaam

JongenMeisje
Geboortedatum

Zwemdiploma ABC
T-shirt maat

Gegevens ouders/verzorgers


Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer - bereikbaar tijdens het kamp

E-mail

Medische gegevens

Zorgverzekering

Polisnummer

Huisarts

Woonplaats huisarts

Telefoonnummer huisarts

Medische gegevens

Overige opmerkingen

Opmerkingen

YMCA Zoetermeer werkt aan een privacy statement en zal dit in het 1e kwartaal van 2018 vaststellen (wetgeving per mei 2018). In dit statement zal YMCA Zoetermeer vastleggen en bevestigen dat er zorgvuldig wordt omgegaan met verkregen persoonsgegevens. De nadere gegevens van uw inschrijving worden slechts door enkele belanghebbende vrijwilligers ingezien.