Partners

Wij hebben contact met verschillende professionele- en vrijwilligers-organisaties met als doel; professionele ondersteuning, kennis delen en een groter netwerk zodat meer kinderen mee kunnen op het zomerkamp.

 YMCA Nederland, de hoofdorganisatie waar ook YMCA Zoetermeer onder valt. De YMCA in Nederland werd opgericht op 23 oktober 1853 en is daarmee de oudste jongerenorganisatie van Nederland.

 YMCA Den Haag is de overkoepelende stichting van de plaatselijke afdelingen van de YMCA in de regio Haaglanden. Elke vereniging zet zich op zijn eigen manier in voor het jeugdwerk in en om Den Haag, ongeacht of dit door middel van muziek, theater, sport of andere activiteiten is. Al het werk bij de verenigingen wordt gedaan door vrijwilligers.

Jong Perspectief helpt kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar te bouwen aan een  toekomst met Perspectief. Zij doet dit door middel van een maatjesproject. We hebben al enkele jaren goed contact met de organisatie. Elk jaar krijgt een aantal kinderen uit het project een uitnodiging voor het zomerkamp.

Verschillende afdelingen van YMCA Den Haag organiseren elke zomervakantie een zomerkamp voor kinderen en tieners uit de regio Den Haag (inclusief Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Wassenaar.) Hieronder vind je links naar de verschillende verenigingen die jaarlijks een zomerkamp organiseren.