Programma

De huttenbouwweek begint op maandag 16 augustus en duurt tot en met vrijdag 20 augustus. De kinderen zijn welkom vanaf 9.00, officieel begint het programma om 9.30 uur. Het programma duurt tot 16.30 uur. Op vrijdag duurt het programma tot 13.00 uur.

Het bouwen van de hutten doen we altijd ‘s ochtends. Dan verwachten we dat iedereen aanwezig is en je dus met je groepje lekker aan de slag kunt. In de middag hebben we steeds een wisselend programma. Het leukste is natuurlijk als je er altijd bij bent. De afgelopen jaren hebben we gezien dat het hele programma voor sommige kinderen best wel vermoeiend is, dan kan je er voor kiezen om na de lunch opgehaald te worden.

Maandag
– Kennismaking en uitleg
– Huttenbouwen
– Lunch
– Workshops (zie hieronder)

Dinsdag
– Huttenbouwen
– Lunch
– Grote spelactiviteit

Woensdag
– Huttenbouwen
– Lunch
– Voetballen, knutselen en spellen

Donderdag
– Huttenbouwen
– Lunch
– Sportmiddag

Vrijdag
– Hutten slopen
– Eindspel
– Lunch

Workshops (2020)

Op maandagmiddag zijn er verschillende workshops. Op het inschrijfformulier kun je aangeven wat je het liefste doet.

Boot van ijsstokjes. Denk jij dat het ons gaat lukken? Een boot van ijsstokjes die echt blijft drijven?

 

 

Moodboard. Handig om dat lieve briefje in op te hangen of een mooie kaart die je gekregen hebt. Met linten en stoffen knutsel je een prachtig moodboard.

 

 

3D Schilderij. We gebruiken verf en allerlei andere materialen. Zo komt je schilderij tot leven en kun je werken met leuke 3D effecten.

 

 

Flipperkast. Met hout, elastiekjes en spijkers maak je je eigen flipperkast. Schiet het balletje omhoog en scoor jij de meeste punten?

 

 

Sleutelhanger van parakoord. Maak jij een stoere bol voor aan je sleutels of liever een gelukspoppetje? Het kan allemaal met parakoord.

 

 

Waterraket. Een klassieker bij de huttenbouwweek het bouwen van een waterraket. Elk jaar weer is dit een groot succes en schieten de flessen achter elkaar de lucht in.

 

 

Lampje solderen. Het lijkt misschien heel moeilijk, maar we weten zeker dat het iedereen lukt om zelf een lampje te laten branden.

 

 


Knikkerbaan. Met wc- en keukenrollen bouw je een heuse knikkerbaan. Onderweg kun je leuke effecten en tunnels maken.

 

Vogelhuisje. Wat is er leuker dan ‘s ochtends wakker worden met een gezellig vogeltje voor je raam. Maak je eigen vogelhuisje.