Programma

De huttenbouwweek begint op maandag 16 augustus en duurt tot en met vrijdag 20 augustus. De kinderen zijn welkom vanaf 9.00, officieel begint het programma om 9.30 uur. Het programma duurt tot 16.30 uur. Op vrijdag duurt het programma tot 13.00 uur.

Het bouwen van de hutten doen we altijd ‘s ochtends. Dan verwachten we dat iedereen aanwezig is en je dus met je groepje lekker aan de slag kunt. In de middag hebben we steeds een wisselend programma. Het leukste is natuurlijk als je er altijd bij bent. De afgelopen jaren hebben we gezien dat het hele programma voor sommige kinderen best wel vermoeiend is, dan kan je er voor kiezen om na de lunch opgehaald te worden.

Maandag
– Kennismaking en uitleg
– Huttenbouwen
– Lunch
– Workshops (zie hieronder)

Dinsdag
– Huttenbouwen
– Lunch
– Sportmiddag

Woensdag
– Huttenbouwen
– Lunch
– Grote spelactiviteit

Donderdag
– Huttenbouwen
– Lunch
– Filmen, balspellen, knutselen

Vrijdag
– Hutten slopen
– Eindspel
– Lunch (op vrijdag is het programma om 13uur afgelopen)

Workshops (2021)

Op maandagmiddag zijn er verschillende workshops. Op het inschrijfformulier kun je aangeven wat je het liefste doet.

Flipperkast. Met hout, elastiekjes en spijkers maak je je eigen flipperkast. Schiet het balletje omhoog en scoor jij de meeste punten?

 

Flesraket. Een klassieker bij de huttenbouwweek het bouwen van een waterraket. Elk jaar weer is dit een groot succes en schieten de flessen achter elkaar de lucht in.

 

Koken. We maken de lekkerste kleine panpizza’s voor de hele groep. Er staan heerlijke ingrediënten klaar… Mamma Mia, dat zal lekker smaken!

 

Make-up. Even iets heel anders dan timmeren en zagen! Je leert vlechten en schilderen met make-up. Geef jij die vrijwilliger een make-over?

 

Schilderen op nummer. Je maakt je eigen schilderij op nummer, kies een mooi plaatje uit en ga aan de slag met doek, potlood en verf! Ben je een echte kunstenaar, dan is dit iets voor jou.

 

Wetenschapsproefjes. Vind je het leuk om te experimenteren? Deze workshop is een echte do-it-yourself wetenschap, met allerlei proefjes en verrassende uitkomsten.

 

Houtbewerking Met verschillende houtverbindingen maak je je eigen letter. Netjes zagen, in elkaar zetten en natuurlijk mooi afwerken.