Sponsors

De Huttenbouwweek zouden we niet kunnen organiseren zonder steun van een groot aantal bedrijven:


Bode Scholten verzorgt pallet- en (meer)colli zendingen in de hele Benelux binnen 24 uur.
Wij zijn partner van TransMission.
Voor goederenopslag kunt u bij Bode Scholten terecht. Wij beschikken over 7.000 m2 opslagruimte met 7.500 palletplaatsen.
Het vervoer van machines en goederen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten is een specialisme van ons bedrijf.

We zijn blij dat Bode Scholten ons ondersteunt met pallets.


Gaat het over wonen? Dan gaat het over ERA Contour! Als stedelijk vernieuwer maken wij al jarenlang plekken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: we zetten onze expertise in tijdens de héle levenscyclus van buurten en maken graag samen met u de cirkel rond.

We zijn blij dat ERA Contour ons ondersteunt met het transport van containers.


MDB (Materieel Dienst Bergambacht) is een onderneming van TBI. MDB is verhuurder van aannemersmaterieel met een uitgebreid dienstenpakket van materieel. Door het zo volledig mogelijk faciliteren van het bouwproces creëert MDB toegevoegde waarde voor haar klanten.

We zijn blij dat MDB (Materieel Dienst Bergambacht) ons ondersteunt met het transport van containers.


Aannemingsbedrijf M.C. van der Spek en Zn. is al ruim 40 jaar een familiebedrijf gespecialiseerd op het gebied van de grond-, weg- en waterbouwkundige sector, alsmede in aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen.

We zijn blij dat Van der Spek ons ondersteunt met (bouw)hekken en rijplaten.


Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval. Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders.

We zijn blij dat Renewi ons ondersteunt met de afvoer van de pallets en resthout aan het einde van de week.


Green 05 levert een gevarieerd assortiment groene kamerplanten en bloeiende tuinplanten aan de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. En dat doen we elke dag weer met veel enthousiasme. Om optimale kwaliteit te garanderen, hebben wij het hele proces in huis, van stek tot distributie. Planten én klanten. Daar draait het bij Green 05 om.

We zijn blij dat Green 05 ons ondersteunt met het aanleveren van hout.


Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

We zijn blij dat Albert Heijn ons ondersteunt met alle dranken (niet alcoholisch) en broodbeleg.


Hoogvliet is een supermarktketen met 68 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Alphen aan den Rijn. In de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 5.500 medewerkers.

We zijn blij dat Hoogvliet ons ondersteunt met broodjes voor de lunch.


International Supermarket | Seghwaert
We bieden een breed scala aan internationale voedingsproducten: Turks, Russisch, Indonesisch, Arabisch en nog veel meer voor een lage prijs. Onze internationale medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen met uw winkelbehoeften en we streven er altijd naar om een warme sfeer te behouden.

We zijn blij dat MD Food ons ondersteunt met fruit.


Bij Jongerius Bakker hebben we maar één missie: onze klanten het allerbeste brood en banket aanbieden dat mogelijk is. Daarom zijn wij elke dag vol aandacht en enthousiasme aan het werk. Wij willen keer op keer een topproduct leveren. Of het nu gaat om het welbekende Monnikenbrood, de handgemaakte soezen, de zachte krentenbollen, of het nieuwe Prachtbrood op basis van desem; we houden van een mooi product in de winkel! Een mooi (en lekker!) product voor u, onze klant…

We zijn blij dat Jongerius ons ondersteunt met eierkoeken.


Textieldrukkerij en borduurstudio in Leidschendam-Voorburg Visualprint is het adres voor het bedrukken en borduren van promotioneel textiel, sportkleding, merchandise en bedrijfskleding.

We zijn blij dat Visualprint ons ondersteunt met bedrukte t-shirts.


YMCA Ypenburg organiseert in de laatste week van de zomervakantie ‘bouwdorp Ypenburg’.

Er is nauwe samenwerking, we delen kennis en ervaringen en we kunnen  diverse materialen lenen.


We zijn blij dat Zuliani’s Gelato ons ondersteunt met ijsjes.