Sponsors

De huttenbouwweek wordt gesteund door een groot aantal bedrijven zonder wiens steun de week niet mogelijk zou zijn:


Breur IJzerhandel Rivium nog steeds een familiebedrijf in groothandel voor Bouw en Industrie, met drie vestigingen in Gouda, Capelle aan den IJssel en in Den Haag
https://www.breur.nl

We zijn blij dat Breur ons ondersteunt met spijkers.


Gaat het over wonen? Dan gaat het over ERA Contour! Als stedelijk vernieuwer maken wij al jarenlang plekken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: we zetten onze expertise in tijdens de héle levenscyclus van buurten en maken graag samen met u de cirkel rond.
https://www.eracontour.nl/

We zijn blij dat ERA Contour ons ondersteunt met het transport van containers.


MDB (Materieel Dienst Bergambacht) is een onderneming van TBI. MDB is verhuurder van aannemersmaterieel met een uitgebreid dienstenpakket van materieel. Door het zo volledig mogelijk faciliteren van het bouwproces creëert MDB toegevoegde waarde voor haar klanten.
https://www.mdb.nl/

We zijn blij dat MDB (Materieel Dienst Bergambacht) ons ondersteunt met het transport van containers.


(Machinale) Bestrating, beton- en timmerwerk, riool(techniek) en ontwerp en realisatie
https://www.habogww.com/

We zijn blij dat HABO GWW ons ondersteunt met pallets en (bouw)hekken rondom het terrein.


We richten ons op het verkrijgen van waarde uit afval
Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders
https://www.renewi.com/nl-be

We zijn blij dat Renewi ons ondersteunt met de afvoer van de pallets en resthout aan het einde van de week.


Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

https://www.ah.nl

We zijn blij dat Albert Heijn ons ondersteunt met alle dranken (niet alcoholisch) en broodbeleg.


Hoogvliet is een supermarktketen met 68 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Alphen aan den Rijn. In de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 5.500 medewerkers.
http://www.hoogvliet.com/

We zijn blij dat Hoogvliet ons ondersteunt met broodjes voor de lunch.


International Supermarket | Seghwaert
We bieden een breed scala aan internationale voedingsproducten: Turks, Russisch, Indonesisch, Arabisch en nog veel meer voor een lage prijs. Onze internationale medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen met uw winkelbehoeften en we streven er altijd naar om een warme sfeer te behouden.

Wij zijn gespecialiseerd in Halal vleesproducten, die wij zelf snijden, portioneren en marineren.

We hebben ook verse groenten en fruit die afkomstig zijn van over de hele wereld. Maar voor bepaalde soorten fruit, zoals aardbeien, geven we de voorkeur aan het thuisland.

Ten slotte serveren we traditionele Döner kebab met uitstekende smaak, samen met vers gemaakte Turkse pizza’s.

https://mdfood.business.site/

We zijn blij dat MD Food ons ondersteunt met fruit.


Bij Jongerius Bakker hebben we maar één missie: onze klanten het allerbeste brood en banket aanbieden dat mogelijk is. Daarom zijn wij elke dag vol aandacht en enthousiasme aan het werk. Wij willen keer op keer een topproduct leveren. Of het nu gaat om het welbekende Monnikenbrood, de handgemaakte soezen, de zachte krentenbollen, of het nieuwe Prachtbrood op basis van desem; we houden van een mooi product in de winkel! Een mooi (en lekker!) product voor u, onze klant…
http://www.jongeriusbakker.nl/

We zijn blij dat Jongerius ons ondersteunt met broodjes en krentenbollen.


Textieldrukkerij en borduurstudio in Leidschendam-Voorburg
Het adres voor het bedrukken en borduren van promotioneel textiel, sportkleding, merchandise en bedrijfskleding.

http://visualprint.nl/

We zijn blij dat Visualprint ons ondersteunt in het leveren en bedrukken van t-shirts.


Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer zet zich al 20 jaar in voor de bewoners, de bezoekers én het bedrijfsleven van Zoetermeer. Dat doen we niet alleen door middel van de vele evenementen die speciaal ontwikkeld en ondersteund worden, maar ook door hand in hand met het bedrijfsleven te kijken hoe we iets kunnen betekenen voor onze stad Zoetermeer!

http://www.floravontuur.nl/

We zijn blij dat Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer ons ondersteunt bij de promotie van het evenement in de stad.


In 5 stappen naar de fitste versie van jezelf
Met ons 5-stappenplan helpen we jou om met 100% commitment te werken aan jouw nieuwe lifestyle, zodat jij je gewenste resultaat behaalt. En als het even tegenzit, dan zijn wij er om je te motiveren, want juist dan ontdek je wat wel werkt voor jou.
http://studio-lmnts.nl/

We zijn blij dat studio LMNTS ons ondersteunt met het geven van workshops bootcamp tijdens de sportmiddag.


Boxing Club Zoetermeer is voor iedereen, ongeacht niveau, afkomst en leeftijd!
Wij geven boks- en kickbokslessen aan jeugd, beginners, recreanten, gevorderden en jeugdwedstrijdvechters! Wij geven ook Tae Bo/Lady kickboksen voor (alleen) vrouwen, zaktraining, ouder-kindlessen en sinds kort ook 50+ boksen!
Tot ziens bij één van onze trainingen!
https://www.boxingclubzoetermeer.nl/

We zijn blij dat boxingclub zoetermeer ons ondersteunt met het geven van workshops boxen tijdens de sportmiddag.


Kinder yoga Joy Kids

De voordelen van KinderYoga Joy Kids:

  KinderYoga is niet alleen goed voor lichaam en geest maar vooral erg leuk om te doen.
  KinderYoga helpt innerlijke kracht en balans te ontwikkelen, positief te denken en jezelf te zijn. Het geeft structuur, routine en discipline in het dagelijks leven.
  KinderYoga helpt je lichaamshouding verbeteren en het lichaam soepel en sterker te maken. Doordat je beter begrijpt hoe je lichaam in elkaar zit, kun je beter voor jezelf zorgen.
  KinderYoga leert je ademhaling te verbeteren zodat je meer energie krijgt en goed kan ontspannen (beter slapen). Daardoor kun je je energie beter verdelen en alle indrukken en prikkels van buitenaf reguleren.
  KinderYoga vergroot communicatieve en sociale vaardigheden. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn versterkt. Het verantwoordelijkheidsgevoel en probleemoplossend vermogen nemen toe. Emoties worden gereguleerd. Tevens worden zelfreflectie, voorstellingsvermogen, fantasie en creativiteit vergroot.
  KinderYoga helpt om aandacht en concentratie te verhogen waardoor een kind goed kan focussen. Dit helpt om goed te presteren op school of tijdens een sportwedstrijd.

We zijn blij dat Huibertien Verstegen van  KinderYoga Joy Kids ons ondersteunt met het geven van workshops kinderyoga tijdens de sportmiddag.


Welkom bij De Hof van Seghwaert
De Hof van Seghwaert is een historische boomgaard midden in een woonwijk. Bewoners van Zoetermeer hebben het initiatief genomen om deze perengaarde te behouden als cultureel erfgoed en om te vormen naar een sociaal groen trefpunt in de wijk Seghwaert.
https://hofvanseghwaert.nl/

We zijn blij dat De Hof van Seghwaert ons ondersteunt met het geven van workshops vogelhuisjes maken tijdens de creatieve middag.


Jose Koebrugge
Mijn levensmotto is te schilderen met een glimlach. Hierbij houd ik ervan om mijn schilderijen vrolijk en kleurrijk te maken. Net zoals 10 jaar geleden komt het landschap nog steeds terug in mijn schilderijen, samen met de vrolijke kleuren van de toegevoegde elementen. Ook zie je er herhalingen van vormen in terug
http://josekoebrugge.nl/

We zijn blij dat Jose Koebrugge ons ondersteunt met het geven van workshops tekenen en schilderen tijdens de creatieve middag.


YMCA Ypenburg organiseert van 20 tot en met 24 augustus ‘bouwdorp Ypenburg’.
https://ypenburg.ymca.nl/

Met hen is er een hechte samenwerking, delen we kennis en ervaringen en kunnen we diverse materialen lenen.