Sponsors (2020)

De huttenbouwweek wordt gesteund door een groot aantal bedrijven zonder wiens steun de week niet mogelijk zou zijn:


Pallethandel Zoetermeer is specialist in het leveren van nieuwe en gebruikte houten- en kunststofpallets en palletranden. Dankzij onze grote voorraad en unieke service kunnen wij snel en adequaat leveren, door heel Nederland.
https://pallet-handel.nl

We zijn blij dat Pallethandel Zoetermeer ons ondersteunt met pallets.


Van Dorp Hout is gespecialiseerd als houtleverancier aan particulieren, hoveniers en aan de grond-, weg- en waterbouwsector. We zijn sterk in advies en maatwerk en kunnen snel leveren. Onze missie is de verkoop van hout voor buitentoepassingen en aanverwante artikelen met respect voor mens en natuur. Om dit te verwezenlijken willen wij onze klanten helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen in hout.

https://www.vandorphout.nl/

We zijn blij dat van Dorp Hout ons ondersteunt met het hout voor de workshop vogelhuisjes maken tijdens de creatieve middag.


Bode Scholten verzorgt pallet- en (meer)colli zendingen in de hele Benelux binnen 24 uur.
Wij zijn partner van TransMission.
Voor goederenopslag kunt u bij Bode Scholten terecht. Wij beschikken over 7.000 m2 opslagruimte met 7.500 palletplaatsen.
Het vervoer van machines en goederen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten is een specialisme van ons bedrijf.

https://bode-scholten.nl/

We zijn blij dat Bode Scholten ons ondersteunt met pallets.


Gaat het over wonen? Dan gaat het over ERA Contour! Als stedelijk vernieuwer maken wij al jarenlang plekken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: we zetten onze expertise in tijdens de héle levenscyclus van buurten en maken graag samen met u de cirkel rond.
https://www.eracontour.nl/

We zijn blij dat ERA Contour ons ondersteunt met het transport van containers.


MDB (Materieel Dienst Bergambacht) is een onderneming van TBI. MDB is verhuurder van aannemersmaterieel met een uitgebreid dienstenpakket van materieel. Door het zo volledig mogelijk faciliteren van het bouwproces creëert MDB toegevoegde waarde voor haar klanten.
https://www.mdb.nl/

We zijn blij dat MDB (Materieel Dienst Bergambacht) ons ondersteunt met het transport van containers.


(Machinale) Bestrating, beton- en timmerwerk, riool(techniek) en ontwerp en realisatie
https://www.habogww.com/

We zijn blij dat HABO GWW ons ondersteunt met pallets en (bouw)hekken rondom het terrein.


We richten ons op het verkrijgen van waarde uit afval
Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders
https://www.renewi.com/nl-be

We zijn blij dat Renewi ons ondersteunt met de afvoer van de pallets en resthout aan het einde van de week.


Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

https://www.ah.nl

We zijn blij dat Albert Heijn ons ondersteunt met alle dranken (niet alcoholisch) en broodbeleg.


Hoogvliet is een supermarktketen met 68 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Alphen aan den Rijn. In de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 5.500 medewerkers.
http://www.hoogvliet.com/

We zijn blij dat Hoogvliet ons ondersteunt met broodjes voor de lunch.


International Supermarket | Seghwaert
We bieden een breed scala aan internationale voedingsproducten: Turks, Russisch, Indonesisch, Arabisch en nog veel meer voor een lage prijs. Onze internationale medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen met uw winkelbehoeften en we streven er altijd naar om een warme sfeer te behouden.

Wij zijn gespecialiseerd in Halal vleesproducten, die wij zelf snijden, portioneren en marineren.

We hebben ook verse groenten en fruit die afkomstig zijn van over de hele wereld. Maar voor bepaalde soorten fruit, zoals aardbeien, geven we de voorkeur aan het thuisland.

Ten slotte serveren we traditionele Döner kebab met uitstekende smaak, samen met vers gemaakte Turkse pizza’s.

https://mdfood.business.site/

We zijn blij dat MD Food ons ondersteunt met fruit.


Bij Jongerius Bakker hebben we maar één missie: onze klanten het allerbeste brood en banket aanbieden dat mogelijk is. Daarom zijn wij elke dag vol aandacht en enthousiasme aan het werk. Wij willen keer op keer een topproduct leveren. Of het nu gaat om het welbekende Monnikenbrood, de handgemaakte soezen, de zachte krentenbollen, of het nieuwe Prachtbrood op basis van desem; we houden van een mooi product in de winkel! Een mooi (en lekker!) product voor u, onze klant…
http://www.jongeriusbakker.nl/

We zijn blij dat Jongerius ons ondersteunt met eierkoeken.


 

Textieldrukkerij en borduurstudio in Leidschendam-Voorburg
Het adres voor het bedrukken en borduren van promotioneel textiel, sportkleding, merchandise en bedrijfskleding.

http://visualprint.nl/

We zijn blij dat Visualprint ons ondersteunt in het leveren en bedrukken van t-shirts.


Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer zet zich al 20 jaar in voor de bewoners, de bezoekers én het bedrijfsleven van Zoetermeer. Dat doen we niet alleen door middel van de vele evenementen die speciaal ontwikkeld en ondersteund worden, maar ook door hand in hand met het bedrijfsleven te kijken hoe we iets kunnen betekenen voor onze stad Zoetermeer!

http://www.floravontuur.nl/

We zijn blij dat Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer ons ondersteunt bij de promotie van het evenement in de stad.


 

Welkom bij De Hof van Seghwaert
De Hof van Seghwaert is een historische boomgaard midden in een woonwijk. Bewoners van Zoetermeer hebben het initiatief genomen om deze perengaarde te behouden als cultureel erfgoed en om te vormen naar een sociaal groen trefpunt in de wijk Seghwaert.
https://hofvanseghwaert.nl/

We zijn blij dat De Hof van Seghwaert ons ondersteunt met het geven van workshops vogelhuisjes maken tijdens de creatieve middag.


Heeft u problemen met bewegen? Pijn of stijfheid van spieren of gewrichten? Dan bent u voor behandeling bij PMC Impact in Zoetermeer aan het juiste adres. De fysiotherapeuten van Impact zijn specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat en maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. U wordt geholpen d.m.v. behandeling, advies en training.

Impact heeft twee vestigingen in Zoetermeer; in Seghwaert en Oosterheem. U kunt bij Impact terecht voor behandeling met fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, haptonomie, lymfedrainage, groepstherapie. Trainen bij Impact is ook mogelijk in de vorm van FitControl®, OutdoorFit en ZwangerFit®. Tevens doet Impact onderzoek m.b.v. echo-diagnostiek. Impact zorgt voor u!

https://www.pmcimpact.nl/

We zijn blij dat PMC Impact ons ondersteunt met workshops kinderbootcamp.


YMCA Ypenburg organiseert in de laatste week van de zomervakantie ‘bouwdorp Ypenburg’.
https://ypenburg.ymca.nl/

Met hen is er een hechte samenwerking, delen we kennis en ervaringen en kunnen we diverse materialen lenen.