Sponsors

De Huttenbouwweek zouden we niet kunnen organiseren zonder steun van een groot aantal bedrijven:


Bode Scholten verzorgt pallet- en (meer)colli zendingen in de hele Benelux binnen 24 uur.
Wij zijn partner van TransMission.
Voor goederenopslag kunt u bij Bode Scholten terecht. Wij beschikken over 7.000 m2 opslagruimte met 7.500 palletplaatsen.
Het vervoer van machines en goederen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten is een specialisme van ons bedrijf.

We zijn blij dat Bode Scholten ons ondersteunt met pallets.


Gaat het over wonen? Dan gaat het over ERA Contour! Als stedelijk vernieuwer maken wij al jarenlang plekken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie, renovatie, onderhoud of beheer: we zetten onze expertise in tijdens de héle levenscyclus van buurten en maken graag samen met u de cirkel rond.

We zijn blij dat ERA Contour ons ondersteunt met het transport van containers.


MDB (Materieel Dienst Bergambacht) is een onderneming van TBI. MDB is verhuurder van aannemersmaterieel met een uitgebreid dienstenpakket van materieel. Door het zo volledig mogelijk faciliteren van het bouwproces creëert MDB toegevoegde waarde voor haar klanten.

We zijn blij dat MDB (Materieel Dienst Bergambacht) ons ondersteunt met het transport van containers.


Meeuwisse Nederland B.V. is een partner op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Onze uitgebreide dienstverlening omvat alle activiteiten van levering en aanleg tot onderhoud en beheer. Ook houden wij ons bezig met meerjarenbegrotingen en planningen voor bijvoorbeeld oppervlaktewater gemalen en zijn wij een belangrijke speler in de zogenaamde GWW-sector.

We zijn blij dat Meeuwisse ons ondersteunt met (bouw)hekken en rijplaten.


Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval. Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders.

We zijn blij dat Renewi ons ondersteunt met de afvoer van de pallets en resthout aan het einde van de week.


Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

We zijn blij dat Albert Heijn ons ondersteunt met alle dranken (niet alcoholisch) en broodbeleg.


Hoogvliet is een supermarktketen met 68 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Alphen aan den Rijn. In de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 5.500 medewerkers.

We zijn blij dat Hoogvliet ons ondersteunt met broodjes voor de lunch.


International Supermarket | Seghwaert
We bieden een breed scala aan internationale voedingsproducten: Turks, Russisch, Indonesisch, Arabisch en nog veel meer voor een lage prijs. Onze internationale medewerkers zijn altijd bereid om u te helpen met uw winkelbehoeften en we streven er altijd naar om een warme sfeer te behouden.

We zijn blij dat MD Food ons ondersteunt met fruit.


Bij Jongerius Bakker hebben we maar één missie: onze klanten het allerbeste brood en banket aanbieden dat mogelijk is. Daarom zijn wij elke dag vol aandacht en enthousiasme aan het werk. Wij willen keer op keer een topproduct leveren. Of het nu gaat om het welbekende Monnikenbrood, de handgemaakte soezen, de zachte krentenbollen, of het nieuwe Prachtbrood op basis van desem; we houden van een mooi product in de winkel! Een mooi (en lekker!) product voor u, onze klant…

We zijn blij dat Jongerius ons ondersteunt met eierkoeken.


In Out Events is een jong en ondernemend evenementenbureau, waarbij de klant, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan.

‘’Een evenement is een optelsom van meerdere belevingen binnen een bepaalde tijd en ruimte. Samen beleven is samen ondervinden, is samen meemaken en genieten van het moment.’’

We zijn blij dat In Out Events ons ondersteunt met sportmaterialen.


Textieldrukkerij en borduurstudio in Leidschendam-Voorburg Visualprint is het adres voor het bedrukken en borduren van promotioneel textiel, sportkleding, merchandise en bedrijfskleding.

We zijn blij dat Visualprint ons ondersteunt met bedrukte t-shirts.


De Hof van Seghwaert is een historische boomgaard midden in een woonwijk. Bewoners van Zoetermeer hebben het initiatief genomen om deze perengaarde te behouden als cultureel erfgoed en om te vormen naar een sociaal groen trefpunt in de wijk Seghwaert.

We zijn blij dat De Hof van Seghwaert ons ondersteunt met de workshop vogelhuisjes maken tijdens de creatieve middag.


YMCA Ypenburg organiseert in de laatste week van de zomervakantie ‘bouwdorp Ypenburg’.

Er is nauwe samenwerking, we delen kennis en ervaringen en we kunnen  diverse materialen lenen.