Aanmelden vrijwilliger

Om ruim 70 kinderen een geweldige huttenbouwweek te geven zijn veel vrijwilligers nodig, denk aan circa 30 mensen per dag. Met een groot vrijwilligersteam kunnen we een geweldige activiteitenweek verzorgen voor heel veel kinderen.

Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden als vrijwilliger. Met nieuwe vrijwilligers houden we een kennismakingsgesprek en we bieden hen een trainingsdag aan. Ook hebben we een avond waarop we kennis met alle vrijwilligers kunnen maken, dit is heel erg gezellig en er zijn leerzame workshops. De middag voorafgaand aan de huttenbouwweek spreken we met het hele team de week door.

Tijdens de huttenbouwweek ben je vrijwilliger namens de vereniging YMCA Zoetermeer. Iedere vrijwilliger is verplicht volgens onze gedragscode te handelen en er wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven.

  Gegevens vrijwilliger

  Voornaam

  Achternaam

  Geslacht

  Adres

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Geboortedatum

  T-shirt maat

  Mobiel telefoonnummer

  E-mail

  Wie moeten we waarschuwen in geval van nood?

  Telefoonnummer

  Motivatie, bijzonderheden en belangrijk medische gegevens en/of dieetwensen

  Beschikbaarheid

  Vele handjes maken licht werk en allerlei handjes hebben we nodig! Denk aan regelaars, EHBO, begeleiders van groepjes bij de spelactiviteiten en huttenbouw, het klaar zetten van de lunch, het opbouwen in het weekend en het afbreken op de laatste dag. Van iedere vrijwilliger vragen we om minimaal 2 dagen beschikbaar te zijn. Het feest de hele week meemaken is natuurlijk het allermooiste!

  Wanneer kunnen we op je rekenen?

  Startbijeenkomst
  Vrijdag 24 mei 2024 19.30-21.00uur

  Teambuilding
  Vrijdag 28 juni 2024 19.30-21.00uur

  Opbouw (hekken plaatsen)
  Vrijdag 9 augustus 2024 -

  Opbouw (tenten bouwen)
  Zaterdag 10 augustus 2024 - opbouw

  Aftrap met alle vrijwilligers
  Zondag 11 augustus 2024 15.00-19.00uur -

  Maandag 12 augustus 2024

  Dinsdag 13 augustus 2024

  Woensdag 14 augustus 2024

  Donderdag 15 augustus 2024

  Vrijdag 16 augustus 2024
  - ochtend: afbouw met deelnemers
  - middag: afbouw zonder deelnemers

  BBQ, vrijdag 16 augustus 2024

  Aanvullende opmerkingen

  Waar kunnen we je indelen om te helpen?

  Groep deelnemers begeleiden (8-10jaar) bij huttenbouw en spelactiviteitenGroep deelnemers begeleiden (10-12jaar) bij huttenbouw en spelactiviteitenEHBO regelenAlgemene timmerhulp op het veldBoodschappenHelpen bij drinken, lunch en versnaperingenMiddagprogramma voorbereidingWaar ik het hardst nodig ben

  YMCA Zoetermeer heeft in mei 2018 een privacy statement vastgesteld. In dit statement legt YMCA Zoetermeer vast dat er zorgvuldig wordt omgegaan met verkregen persoonsgegevens.