Aanmelden vrijwilliger

Om ruim 100 kinderen een geweldige huttenbouwweek te geven zijn veel vrijwilligers nodig, denk aan circa 30 mensen per dag. Met een groot vrijwilligersteam kunnen we een geweldige activiteitenweek verzorgen voor heel veel kinderen.

De huttenbouwweek is van maandag 19 tot en met 23 augustus 2019.

Iedereen ouder dan 16 kan zich aanmelden als vrijwilliger. Nieuwe vrijwilligers bieden we een trainingsdag aan, daarnaast dien je deel te nemen aan de kennismakingsbijeenkomst, in juni en de voorbereidingsmiddag/avond op de dag voorafgaand aan de huttenbouwweek. In deze bijeenkomsten maken we kennis met elkaar en zijn er allerlei leerzame workshops.

Tijdens de huttenbouwweek ben je vrijwilliger namens de vereniging YMCA Zoetermeer. Na aanmelding zal een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) door ons worden aangevraagd, deelname zonder VOG is niet mogelijk. Daarnaast heeft YMCA Zoetermeer een gedragscode opgesteld met regels waaraan alle vrijwilligers zich dienen te houden. Na aanmelding krijg je deze per email toegestuurd en op een later moment wordt je gevraagd deze te ondertekenen.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven.

Gegevens vrijwilliger

Voornaam

Voorletters

Achternaam

ManVrouw
Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum (dd/mm/jjjj)

T-shirt maat

Mobiel telefoonnummer

E-mail

Wie moeten we waarschuwen in geval van nood?

Telefoonnummer

Bijzonderheden, evt. belangrijk medische gegevens en/of dieetwensen

Kennis en ervaring

Welke opleiding doe je of heb je gedaan?

Ben je in het bezit van een auto rijbewijs?
NeeJa

Heb je een EHBO- of BHV-diploma

Heb je eerder geholpen bij een activiteit met kinderen?
NeeJa, bij de YMCAJa, bij een andere organisatie
Heb je eerder deelgenomen aan soortgelijke activiteiten?
NeeJa, bij de YMCAJa, bij een andere organisatie

Geef aan hoeveel kennis/vaardigheid je hebt, waarbij 1 geen kennis of vaardigheid is, en 5 veel kennis of vaardigheid.
Ervaring met groepen
12345
Ervaring met omgaan met kinderen
12345
Creativiteit
12345
Sportiviteit
12345
Enthousiasme
12345
Geduld
12345
Verantwoordelijkheidsgevoel
12345
Wat is je motivatie om vrijwilliger te worden?

Beschikbaarheid

Vele handjes maken licht werk en allerlei handjes hebben we nodig! Denk aan regelaars, EHBO, begeleiders van groepjes bij de spelactiviteiten en huttenbouw, het klaar zetten van de lunch, het opbouwen in het weekend van 17-18 augustus en het afbreken op vrijdag 23 augustus. Van iedere vrijwilliger vragen we om minimaal 2 dagen beschikbaar te zijn. Het feest de hele week meemaken is natuurlijk het allermooiste! Deelname als vrijwilliger kost natuurlijk niets.

Wanneer kunnen we op je rekenen?
Opbouw, 17 en 18 augustusHuttenbouwweek, 19 t/m 23 augustusAfbouw, 23 augustusGeheel, 17 t/m 23 augustusAvond/nacht donderdag 22 op vrijdag 23 augustus
Indien je niet de hele week kan, geef hieronder aan wanneer je wel kan (minimaal 2 dagen)

Tijdens de huttenbouwweek wil ik graag het volgende doen (meerdere keuzes mogelijk). Mocht je eigen kind deelnemen aan de huttenbouw, dan bestaat er een grote kans dat je niet het groepje begeleidt waar je eigen kind in zit.
Groep deelnemers begeleiden (8-10jaar) bij huttenbouw en spelactiviteitenGroep deelnemers begeleiden (10-12jaar) bij huttenbouw en spelactiviteitenEHBO regelenAlgemene timmerhulp op het veldBoodschappenHelpen bij drinken, lunch en versnaperingenOpbouw terrein voorafAfbouw terrein naderhandWaar ik het hardst nodig ben

YMCA Zoetermeer organiseert naast de huttenbouwweek door het jaar andere activiteiten en een jaarlijks zomerkamp. Heb je interesse om vaker vrijwilligerswerk te doen bij YMCA Zoetermeer?
JaNee

Ik ken iemand die ook graag vrijwilliger wil worden, met wie jullie contact op mogen nemen.
Naam:

E-mail:

YMCA Zoetermeer heeft in mei 2018 een privacy statement vastgesteld. In dit statement legt YMCA Zoetermeer vast dat er zorgvuldig wordt omgegaan met verkregen persoonsgegevens.