Aanmelden vrijwilliger

Om ruim 100 kinderen een geweldige huttenbouwweek te geven zijn een veel vrijwilligers nodig, denk aan circa 30 mensen per dag. Met een groot vrijwilligersteam kunnen we een geweldige activiteitenweek verzorgen voor heel veel kinderen.

Iedereen ouder dan 16 kan zich aanmelden als vrijwilliger. Als vrijwilliger dien je deel te nemen aan een trainingsdag en teambijeenkomst, beiden in juni, voorafgaand aan de huttenbouwweek. In deze bijeenkomsten maken we kennis met elkaar en zijn er allerlei leerzame workshops.

Tijdens de huttenbouwweek ben je vrijwilliger namens de vereniging YMCA Zoetermeer. Na aanmelding zal een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) door ons worden aangevraagd, deelname zonder VOG is niet mogelijk. Vrijwilligers van YMCA Zoetermeer dienen zich te conformeren aan de Gedragscode.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven.

Gegevens vrijwilliger

Naam en adres

Voornaam

Voorletters

Achternaam

ManVrouw
Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

T-shirt maat

Contact

Mobiel telefoonnummer

E-mail

Wie moeten we waarschuwen in geval van nood?

Telefoonnummer contactpersoon

Kennis en ervaring

Heb je een EHBO- of BHV-diploma

Heb je eerder geholpen bij een activiteit met kinderen?
NeeJa, bij de YMCAJa, bij een andere organisatie
Heb je eerder deelgenomen aan soortgelijke activiteiten?
NeeJa, bij de YMCAJa, bij een andere organisatie

Beschikbaarheid

Vele handjes maken licht werk en allerlei handjes hebben we nodig! Denk aan regelaars, EHBO, begeleiders van groepjes bij de spelactiviteiten en huttenbouw, het klaar zetten van de lunch, het opbouwen in het weekend van 11-12 augustus en het afbreken op vrijdag 17 augustus. Van iedere vrijwilliger vragen we om minimaal 2 dagen beschikbaar te zijn. Het feest de hele week meemaken is natuurlijk het allermooiste! Deelname als vrijwilliger kost natuurlijk niets.

Wanneer kunnen we op je rekenen?
Opbouw, 11 en 12 augustusHuttenbouwweek, 13 t/m 17 augustusAfbouw, 17 augustusGeheel, 11 t/m 17 augustus
Indien je niet de hele week kan, geef hieronder aan wanneer je wel kunt (minimaal 2 dagen)

Tijdens het bouwdorp wil ik graag het volgende doen (meerdere keuzes mogelijk). Mocht je eigen kind deelnemen aan de huttenbouw, dan bestaat er een grote kans dat je niet het groepje begeleidt waar je eigen kind in zit.
Groep deelnemers begeleiden (8-10jaar) bij huttenbouw en spelactiviteitenGroep deelnemers begeleiden (10-12jaar) bij huttenbouw en spelactiviteitenEHBO regelenalgemene timmerhulp op het veldboodschappenhelpen bij drinken, lunch en versnaperingenopbouw terrein voorafafbouw terrein naderhandwaar ik het hardst nodig ben

Bijzonderheden, evt. belangrijk medische gegevens en/of dieetwensen

Ik ken iemand die ook graag vrijwilliger wil worden, wij nemen contact met ze op.
Naam:

E-mail:

YMCA Zoetermeer heeft in mei 2018 een privacy statement vastgesteld. In dit statement legt YMCA Zoetermeer vast dat er zorgvuldig wordt omgegaan met verkregen persoonsgegevens.