Huttenbouw

De huttenbouw  is een week voor kinderen uit Zoetermeer in de leeftijd 8 tot en met 12 jaar. De hele week bouwen de kinderen in de ochtend aan een eigen hut. Na een lunch staan er in de middag allerlei leuke activiteiten op het programma.

De huttenbouwweek vindt plaats in de zomervakantie en wordt opgebouwd midden in de wijk Seghwaert. Goed bereikbaar voor ouders en kinderen, bij voorkeur op de fiets of lopend en dichtbij de Randstadrailhalte Seghwaert.

De huttenbouwweek wordt georganiseerd door vrijwilligers en wordt aangestuurd door een kernteam wat bestaat uit vrijwilligers van buurtvereniging Seghwaert op Dreef en YMCA Zoetermeer.

De uitvoering van deze week kan niet zonder hulp van vrijwilligers. Lijkt het u leuk om een handje te helpen? Laat dit dan weten via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Deelnemers kunnen hier aangemeld worden.

Corona

Ook wij hebben te maken met de maatregelen vanwege de corona-crisis. We zijn enthousiast bezig met de leukste spellen voor het middagprogramma en doen de nodige aanpassingen om de week veilig te organiseren.