Verslag activiteiten

Dit weekend hadden we voor de oudste deelnemers een gezellige vuurkorfavond en voor de jongsten een ontspannen knutselmiddag.

We begonnen de activiteiten op zaterdagavond. Met maarliefst 16 tieners was het al snel gezellig. Er werd brooddeeg gekneed in de keuken en buiten werd het vuur aangestoken. Voor de liefhebbers konden er ook marshmallows aan de stok gestoken worden om te roosteren. Binnen werd er door een groep spelletjes gespeeld. En zo had ieder een leuke avond.

Op zondagmiddag waren de jongsten aan de beurt. Met een klein clubje werd er flink geknutseld. Het was prachtig weer dus tussendoor moest er natuurlijk even lekker gerend worden. Daarna snel verder, met papier, schaar en heel veel 😉 lijm want we komen natuurlijk voor het knutselen! Met spekkies en een koekje op tafel en wat te drinken erbij was ook dit een zeer geslaagde activiteit.