YMCA Zoetermeer bedankt haar vrijwilligers

Ieder jaar weer zetten we ons allemaal in om leuke activiteiten te organiseren. De een doet dat het liefst achter de schermen in de voorbereiding, de ander is aanwezig bij een enkele activiteit en de volgende is het liefst overal bij! We willen jullie dan ook allemaal bedanken voor je inzet het afgelopen jaar. We vinden het gezellig om een moment met elkaar samen te zijn, ongedwongen en met een hapje eten erbij. Zorg dat je erbij bent op 26 juni vanaf 17uur “YMCA Zoetermeer bedankt haar vrijwilligers”.

In de ledenvergadering in januari zijn we met elkaar in gesprek geweest over de gedragscode. Met goede ideeën, scherpe vragen en verschillende ervaringen kunnen we veel van elkaar leren. Dat is erg waardevol en we willen dat voortzetten. Om 15uur gaan Martha en Ingrid hierover graag met jullie in gesprek.

Locatie: Parkdreef 199 te Zoetermeer

Fout: Contact formulier niet gevonden.