Voorbereiding Huttenbouw

Wat ontzettend tof dat je dit jaar (weer) bij de Huttenbouw komt helpen. Er zijn een aantal data om in je agenda te zetten.

Vrijdagavond 24 juni is niet verplicht, maar wél heel erg gezellig. Tijdens de bijeenkomst doen we een leuke uitdagende bouwopdracht en hebben we het met elkaar over gedrag.

Het plaatsen van bouwhekken vindt plaats op vrijdag 5 augustus tussen 08.00 uur en 09.00 uur.

Op zaterdag 6 augustus ben je vanaf 09.00 uur van harte welkom om te komen helpen bij de voorbereidingen. Denk aan het klaarzetten van materiaal, afwassen van alle bordjes, bekers en bestekjes, installeren van de wasbak, klaarleggen shirts en polsbandjes voor de deelnemers, en nog veel meer klusjes. Kun je een uurtje of de hele dag, met elke helpende hand zijn we blij. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Op zondagmiddag 7 augustus willen we de ploeg zoveel mogelijk compleet hebben, zodat we met elkaar de week kunnen starten. We nemen dan met elkaar het programma door en bespreken de laatste praktische zaken. Ook de taakindeling per dag is dan gereed. Je bent vanaf 15:00 uur welkom en rond 20:00 uur zijn we klaar. Dit is inclusief gezamenlijk avondeten, zet je dieet- en allergie informatie in de opmerkingen.

Nog niet aangemeld als vrijwilliger? Klik dan hier.

Aanwezigheid doorgeven:

    Geef aan wanneer je aanwezig bent: