Seizoensstart

Daar gaan we… kick off van het nieuwe YMCA Zoetermeer seizoen, want ook in corona-tijd gaan we, met zorg en aandacht, natuurlijk wel activiteiten organiseren voor de jeugd! Als eerste hadden we een creatieve meeting voor de vrijwilligers. Deze nazomermiddag kwamen we gezellig samen voor nadere kennismaking en creatieve uitspattingen. Nieuwe vrijwilligers, ervaren krachten, jong, oudere jongeren, van de huttenbouw of het zomerkamp, dat maakte allemaal niet uit. Onder leiding van Menno Pasveer gingen we aan de slag met schetsen, schaduw en dieptewerking van een tekening. Vervolgens kwamen de handschoenen, houten borden en spuitbussen tevoorschijn waarmee waanzinnige artistieke kunstwerken zijn gemaakt. En natuurlijk zoals een echt YMCA-team: een samenhangend geheel als mooi resultaat! Na afloop van deze uitspattingen was het nog tijd voor een gezellige nababbelborrel. We zijn er weer klaar voor: volgende week onze zomerkampreunie en snel daar achter aan staan de eerste activiteiten voor kinderen ook weer op het programma.