Verslag Techniekworkshop

Met 12 ijverige kinderen was het volle bak bij de techniekworkshop. Er stonden grote tafels klaar met hamers, spijkers, ijsstokjes en alles wat je nog meer nodig hebt voor het maken van een flipperkast… Niet lang na de start kon je elkaar met moeite nog verstaan, er werd namelijk flink op los getimmerd!

In het eerste uur gingen de spijkers er niet erg snel in, maar daarna werd het tempo opgevoerd. Extra elastieken kwamen op tafel en de eerste knikkers schoten over de plankjes. Even spieken bij de buurvrouw hoe ze dat bedacht heeft en snel weer verder met je eigen versie.

Uiteraard heeft iedereen wel eens op zijn duim geslagen, dat hoort er ook bij. Aan het eind van de middag waren de meeste flipperkasten klaar voor gebruik. De rest kan thuis nog verder gebouwd worden. Wij vonden het weer een geslaagde middag met gezellige deelnemers.

Bedankt voor jullie komst en tot ziens!