Bingo verslag

De 1e zaterdag van Februari was het zover, lekker een hele middag bingo spelen! We waren met een gezellige groep van 8 jongens en 3 meisjes, allemaal tussen de 6 en de 14 jaar.

De middag begon buiten met de kennismakingsbingo (zoek iemand die een oudere broer of zus heeft, zoek iemand met een huisdier, etc). Daarna gingen we binnen verder met de traditionele bingo, eerst voor een volle rij en uiteindelijk tot dat iedereen een volle kaart had. Na een korte pauze met limonade en wat lekkers hebben we buiten de Emoji-Bingo gedaan. Dit hebben de kinderen in vier groepen gedaan, waarbij de kinderen om en om een Emoji van de bingokaart moesten vinden. Jeetje, wat waren ze fanatiek!


De verhalenbingo zorgde dat iedereen muisstil en aandachtig aan het luisteren was. O ja, niet vergeten de getallen af te vinken. Tijdens de liedjesbingo moesten de kinderen raden wie de artiest of wat de naam van het liedje was. Het was zo gezellig, er werd zelfs gedanst!
Uiteindelijk gingen alle kinderen met een klein prijsje naar huis.
We hebben een Top-middag gehad!