Spelmiddag verslag

Na een kort kennismakingsspel zijn we een bijzondere versie van ganzenbord gaan spelen. Na het dobbelen gingen de kinderen op zoek naar een kaartje dat ergens in de ruimte was opgehangen. Zo moesten ze bijvoorbeeld komen vertellen welke kleur het konijn had of welk cijfer rood was. Gelukkig waren alle kinderen echte speurneuzen en is het ze allemaal gelukt om bij de finish te komen.

Tussendoor werd er gesmuld van de zelf gemaakte pizza. Na met wat tikspelletjes nog even buiten uitgeraasd te zijn en een kort spelletje 30 seconds, zat de middag er voor de kinderen weer op.

Zonder de hulp van de kinderen had de leiding met opruimen vervolgens zelf nog een flinke uitdaging om alle kaartjes van het ganzenbord weer terug te vinden, maar ook dat is uiteindelijk gelukt. We kijken terug op een geslaagde middag!