Zomerkamp

Het bos waarin we elk jaar mogen kamperen is heel erg mooi en je kunt er fijn wandelen. Met foto-opdrachten onderweg is dat ook nog eens hartstikke leuk! Op donderdag was er zelfs een survivalbaan uitgezet, als echte ninja’s gingen de kinderen door het parcours heen. Met als hoogtepunt een stukje over de kabelbaan.

‘s Avonds speelden we de battle, daarbij werd er door iedereen enthousiast meegedaan. De leiding schreeuwde om het hardst om hun groep aan te moedigen. Elke dag was er weer een andere leuke opdracht verzonnen, de kinderen gingen als echte superhelden de uitdaging aan!

Het zomerkamp was warm! Tijdens het rustuurtje kon iedereen in de schaduw rustig afkoelen met een lekker gezond ijsje. Heerlijke watermeloen op een stokje.. deze traktatie kwam regelmatig uit de keuken tevoorschijn.

We kijken terug op een geslaagd zomerkamp! Op 15 september is de reünie. Dan kan iedereen elkaar weer even zien en spelen we voor de laatste keer dit jaar een superhelden spel.