Paasbingo

Vanmiddag 25 maart was er weer een gezellige activiteit bij de YMCA. Het was een leuk succes, er waren 12 kinderen variërend van 6 tot 14 jaar aanwezig. We begonnen uiteraard eerst met een gezellig kennismaking spelletje om even alle namen te leren.

Daarna  hebben we de kinderen uitgelegd hoe we deze bingo buiten gaan doen. Er hingen allerlei  opdrachten buiten achter de genummerde paaseieren, deze nummers stonden ook op de bingokaart. Ieder groepje had zijn eigen kleur, er werd goed samengewerkt met elkaar. Iedereen deed ontzettend zijn best en er werd wat afgedobbeld om te kijken bij welk paasei  de volgende opdracht was.
We hebben erg geboft met het zachte weer. Na de bingo buiten stond er binnen voor iedereen een paaskoek klaar, die versierd kon worden. Als afsluiter van de leuke middag deden we nog een kaartjes bingo waar kleine prijsjes te winnen waren. Al met al en ook dankzij de vrijwilligers een leuke…  een top middag!