13-17 aug Huttenbouw

Van 13 t/m 17 augustus organiseert YMCA Zoetermeer samen met diverse organisaties voor het eerst een huttenbouwweek in Zoetermeer. Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen 5 dagen lang timmeren aan de eigen hut en na een lunch in de middag allerlei spelactiviteiten beleven. De activiteiten vinden plaats onder begeleiding van vrijwilligers.

KERN Kinderopvang, Wijkvereniging Seghwaert op Dreef, MOOI Welzijn en YMCA Zoetermeer hebben de samenwerking opgezocht om deze kindervakantieweek te organiseren. Midden in de wijk Seghwaert zal deze huttenbouwweek plaatsvinden.

Voor de organisatie zijn we nadrukkelijk nog op zoek naar vrijwilligers die zich 2 of meer dagen willen inzetten voor de organisatie van deze week.

Voor meer informatie voor deelnemers of vrijwilligers kun je hier klikken.